Hälsodeklaration

Här fyller du i hälsodeklarationen för ditt barn. Fyll bara i en gång per barn.

Vänligen fyll i alla fält nedan

Se alla kollogårdar här

Kontaktuppgifter anhöriga

Andra vuxna som vi kan kontakta

Skoluppgifter

Kollovistelsen

Specialkost

Simkunskaper

Mediciner

Övrig information om ditt barn

För att vi ska kunna ge ditt barn en så bra vistelse som möjligt på kollo vill vi veta om det finns annat som är viktigt för kolloledarna att känna till om ditt barn? Tex. hemförhållanden, svårt att sova, sängvätning, hygien, allergier, speciella rutiner, kompisrelationer, om ditt barn har någon diagnos eller andra speciella behov.

tecken kvar

Fototillstånd

Under kollovistelsen tar vi foton i marknadsföringssyfte. Bilderna används bland annat på webben, i sociala medier och i Stockholms stads kollokatalog. Bilderna används av oss, men också av våra uppdragsgivare Stockholms stad och Nacka kommun, och våra sponsorer Ica, Wallenstam och Gålöstiftelsen. Det händer också att vi får besök av journalister som gör reportage i media.


Genom att skicka in hälsodeklarationen så ger Du ditt samtycke till att de personuppgifter som du lämnar registreras av Stiftelsen Barnens Dag. Vi behöver uppgifterna för att kunna utföra de åtaganden vi har gentemot dig vad gäller god och säker omsorg samt möjliggöra service och information om vistelsen på Barnens ö. För lämnade uppgifter gäller sekretessbestämmelserna i Offentlighets- och sekretesslag (2009:400). Efter säsongens slut kommer uppgifter i hälsodeklarationen att förstöras på ett betryggande sätt. Stiftelsens integritetspolicy finns i sin helhet på www.barnenso.se.